Følg JLC på LinkedIn
daen

RING

+45 29 47 82 52
"Let us never negotiate out of fear. But let us never fear to negotiate" - John F. Kennedy

"Meget håndgribeligt og brugbart"

Forhandlingsteknik

Optimer virksomhedens forhandlingsteknik og opnå bedre resultater

Vi tilbyder forskellige kurser, der opkvalificerer medarbejdernes kompetencer inden for forhandling og forhandlingsteknik. Fokus er altid at give kursisten de konkrete redskaber man har behov for igennem enhver forhandlingsproces. Endvidere forbedrer kurserne deltagernes evne og forståelse for håndteringen af de universelle menneskelige mekanismer. De mekanismer, der styrer og afgør enhver forhandling.

Erfaring fra flere hundrede gennemførte forhandlinger

Forhandlingsteknik kurserne afholdes af Jan Lindegaard, der med en baggrund som bl.a. Koncern Indkøbsdirektør fra ISS Global A/S er blandt de bedst kvalificerede forhandlere i Danmark. Han har senest udgivet den anmelderroste bog, ”Forhandlingsteknik på 60 minutter”.  Jan Lindegaards erfaring er med til at sikre, at kurserne bliver holdt i en virkelighedsnær praktisk og konkret atmosfære.

Kritiske Succes faktorer når du skal forhandle

Gennem 1 eller 2 intensive kursusdage lærer kursisterne om de Kritiske Succes Faktorer, der ligger før en forhandling startes, under forhandlingens tre forskellige faser, samt ved forhandlingens afslutning. Disse konkrete faktorer hjælper kursisterne til bedre at kunne fastsætte, og opnå mål gennem forhandlingerne.

Her er hvad deltagere siger om forhandlingsteknik kurset:

  • ”Tak for et særdeles interessant kursus, som gav en masse ahaoplevelser! Hvis der på et tidspunkt skulle blive mulighed for en del 2, er jeg helt klart med på den. ” Haldor Topsøe”
  • ”Meget håndgribeligt og brugbart. Et kursus man kunne relatere sig til uden for meget teori. ” Top Danmark ”

 

Forhandlingsteknik kurser

Hvis I vil stå stærkere i forhandlingssituationer, kontakt os da gennem vores kontaktform her, eller ring på telefon: +45 29 47 82 52. Der er naturligvis også mulighed for, at vi tilpasser kurset individuelt til jeres virksomheds behov. Du kan få mere information på forhandlingsteknik kursus.

Yderligere kan vi også komme ud og holde kortere foredrag om forhandlingsteknik. Kontakt os endelig for at høre mere.Kontakt

Kontakt os gerne, hvis der er ubesvarede spørgsmål, eller I ønsker en uforpligtende samtale. Venligst benyt formularen nedenfor, eller ring på telefon +45 29 47 82 52
Kontakt form
Alle rettigheder forbeholdes