Følg JLC på LinkedIn
daen

RING

+45 29 47 82 52

Skab positive resultater på bundlinjen med en forhandlingsstrategi

Forhandlingsstrategi

Til dagligt arbejder din virksomhed højst sandsynligt ud fra en virksomhedsstrategi, men har du også en forhandlingsstrategi? Med en forhandlingsstrategi kan du skabe positive resultater på bundlinjen.

Vi tilbyder kurser i forhandlingsstrategi hvor dine kompetencer inden for forhandling og strategi opkvalificeres. Du får de praktiske værktøjer, der skal til for at få succes i en forhandlingssituation.

På kurset lærer du om de kritiske succes faktorer, der foregår før en forhandling startes, under en forhandling og ved forhandlingens afslutning. Dermed opnår du at kunne sætte og opnå dine mål gennem forhandlingerne.

10 års erfaring med forhandlingsstrategi

Kurset i forhandlingsstrategi afholdes af Jan Lindegaard som har erfaring fra ledende stillinger inden for handels-, produktions- og servicevirksomheder. Han har en baggrund som Koncern Indkøbsdirektør hos ISS Global A/S igennem næsten 10 år.

Brug for mere information om kursus i forhandlingsstrategi?

Hvis du vil vide mere om vores kurser i forhandlingsstrategi, kan du kontakte os på telefon: +45 29 47 82 52 eller via kontaktformularen på vores hjemmeside.
Alle kurser er tilpasset individuelt til virksomhedens behov. Vi har også mulighed for at holde foredrag om forhandlingsteknik. Kontakt os for at høre nærmere.

Skab succes i din virksomhed med forhandlingsstrategi rådgivning, forhandlings planlægning, og ikke mindst selve forhandlingens gennemførelse.Kontakt

Kontakt os gerne, hvis der er ubesvarede spørgsmål, eller I ønsker en uforpligtende samtale. Venligst benyt formularen nedenfor, eller ring på telefon +45 29 47 82 52
Kontakt form
Alle rettigheder forbeholdes