Følg JLC på LinkedIn
daen

RING

+45 29 47 82 52

Få positive resultater med den rette forhandlingsteknik

Forhandlingsteknik kursus

Der er rigtig mange gevinster at hente i dagligdagen ved at være en god forhandler. Det handler kort og godt om, at nå de mål, du sætter dig. Men den rette forhandlingsteknik kommer du i mål over for kollegaer, arbejdsgivere, myndigheder, ja selv ægtefællen derhjemme.

Forhandlingsteknik er ikke kompliceret raketvidenskab, men handler om at have en god forståelse af den menneskelige natur. Det drejer sig ikke om, at der skal findes en vinder og en taber, men om at der skal skabes en situation, hvor begge parter går fra en forhandling med en god oplevelse i baghovedet.

Den dybere forståelse med modparten opnås altså ikke ved, at du vinder en ordkrig, men blot ved at du benytter nogle grundlæggende forhandlingsmetoder. Disse metoder kan du læse om i Jan Lindegaards bog Forhandlingsteknik på 60 minutter.

Tag på Kursus i forhandlingsteknik

Ønsker du mere indsigt i forhandlingsteknik, end hvad det er muligt at give igennem en bog, anbefaler Jan Lindegaard, at du deltager på hans forhandlingsteknik kursus.

Her får deltagerne en række praktiske værktøjer, til bedre at gennemføre forhandlinger hjemme i virksomheden. I stedet for tør teori anvender Jan Lindegaard mange interaktive øvelser, så kursisterne får et sjovt og lærerrigt udbytte, der kan anvendes i praksis.

Få mere kursusinformation på kursuseksempel

Jan Lindegaard er en erfaren herre i forhandlingsteknik. Igennem næsten 10 år fungerede han som koncern indkøbsdirektør hos ISS Global A/S. Det har givet ham en solid erfaring, som du kan nyde godt af ved at læse hans bog Forhandlingsteknik på 60 minutter eller ved at deltage i et af hans mange kurser om forhandlingsteknik.

Ønsker du mere information om, hvordan du kan mestre kunsten at forhandle, så kontakt Jan Lindegaard på telefon 29478252 og få flere oplysninger.Kontakt

Kontakt os gerne, hvis der er ubesvarede spørgsmål, eller I ønsker en uforpligtende samtale. Venligst benyt formularen nedenfor, eller ring på telefon +45 29 47 82 52
Kontakt form
Alle rettigheder forbeholdes