Følg JLC på LinkedIn
daen

RING

+45 29 47 82 52
"5 x stjerner. Bogen er en sjælden praktisk bog. Grønspættebogen for forhandlere." Børsen.

Forberedelse, bonding, målsætning, købslagning, dokumentation

Forhandlingsteknik på 60 minutter

Dette er bogen til dig, som ønsker at blive bedre til at forhandle – uden for megen teori.

Bogen fokuserer på det, en forhandling dybest set handler om – nemlig mennesker. De mekanismer, som medfører, at modparten vælger at opgive hele – eller dele – af sit synspunkt, bliver indgående beskrevet.
“Bogen er systematisk opbygget, og indeholder mange cases, anekdoter og historier, som gør den i øvrigt velskrevne bog endnu mere levende. Læseren får aldrig lov til at glide hen”. Citat Henrik Ørholst Børsen.

Alle centrale elementer i et forhandlingsforløb gennemgås, og hvert kapitel afsluttes med en udførlig tjekliste. Forhandlingsteknik på 60 minutter giver læseren en række værktøjer, uanset om man forhandler professionelt, med kollegerne, eller rent privat med familie og venner. Vi er alle mennesker.

Bogen er systematisk opbygget i fem dele:

  • Forberedelse
  • Bonding
  • Målsætning
  • Købslagning
  • Dokumentation

De enkelte kapitler kan læses helt uafhængigt af hinanden. Læseren kan derfor nemt få del i de mange gode råd og tips uden at skulle læse bogen fra første til sidste side.

Det siger læserne om forhandlingsteknik på 60 minutter

Henrik Ørholst, Børsen
5 stjerner
En sjælden praktisk bog”
“Læseren får aldrig lov til at glide hen”
“Bogen er systematisk opbygget”
“Forfatteren Jan Lindegaard ved, hvad han skriver om”

Carsten Stenrøjl, Netværksdirektør
Det er en fremragende bog! Den er klar i sit budskab samt enkel og kompetent i formidlingen. Jeg er helt klart klogere nu end før, jeg læste den. Værdiskabelseskæde i sin helhed (den “rykker”) og den er fyldt med umiddelbart brugbare fif.

Dorthe Andresen, International Product Manager
Bogen har åbnet mine øjne for, hvor vigtigt det er at have fokus på de mennesker, der indgår i forhandlingsprocessen, hvis målet er et godt forhandlingsresultat … det er så logisk, at det burde være en selvfølge!

Kenny Sørensen, Direktør Lederindsigt
Min kone som er produktchef – er i gang med at læse bogen. Og hun læser mange bøger og er meget begejstret. Hun er glad for, at det ikke bare er selve forhandlingen, men også mødet, forberedelsen m.m. Der har allerede været meget som hun har kunnet tage med fra bogen, så det er supergodt!

Bjarne Kousholt, Virksomhedsleder og Forfatter
Jeg må sige, at det er en bog efter mit hoved. Den adresserer mange af mine egne kæpheste, fx det at advokater kan forplumre en forhandling, fordi de tænker i problemer i stedet for i løsninger.
I modsætning til mange andre, mere sludrevorne bøger om forhandlingsteknik, har den en god og klar struktur med din faseopdeling.
Selvom man ikke er topforhandler, er der mange gode tips i bogen. Det er en dybt seriøs og praktisk brugbar bog.

Forhandlingsteknik på 60 minutter

Køb bogen hos Saxo.com.

 Kontakt

Kontakt os gerne, hvis der er ubesvarede spørgsmål, eller I ønsker en uforpligtende samtale. Venligst benyt formularen nedenfor, eller ring på telefon +45 29 47 82 52
Kontakt form
Alle rettigheder forbeholdes