Følg JLC på LinkedIn
daen

RING

+45 29 47 82 52
"However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results" - Winston Churchill

Forhandlingsteknik, Indkøb, Projektledelse

Kompetencer

Kompetencen blev opbygget gennem en bred egen ledelseserfaring – ved at sidde i præcis samme stol som vores kunder. En stol, hvor hverdagen ofte kan være kendetegnet af mangelfulde data og et stort tidspres.

Erfaringen er opnået ved selv at skulle stå til ansvar og leve i dagligdagen med konsekvenserne af de aftaler, der blev indgået, og de beslutninger, der blev gennemført. På godt og på ondt.

Projekter er gennemført inden for indkøb, forhandling, procesoptimering, insourcing, outsourcing, oprettelse og nedlæggelse af lagre, implementering af it-systemer samt generel projektstyring ved optimering af værdikæden både lokalt og internationalt.

Resultaterne tæller blandt andet indkøbsbesparelser på mere end 100 mio. kr. Tilpasning af organisation med adskillige hundrede mand. Reduktion af fejlrater samt opbygning af kompetencer.

Ønsker du selv at opnå lignende resultater, så læs om den salgstræning, jeg tilbyder.

Vi har derfor personlig forståelse for de problemstillinger, der ofte findes i en organisation, og som kan forhindre et succesfuldt projekt. Endvidere har vi personlige forbindelser i mange lande verden over.Kontakt

Kontakt os gerne, hvis der er ubesvarede spørgsmål, eller I ønsker en uforpligtende samtale. Venligst benyt formularen nedenfor, eller ring på telefon +45 29 47 82 52
Kontakt form
Alle rettigheder forbeholdes