Følg JLC på LinkedIn
daen

RING

+45 29 47 82 52
"Let us never negotiate out of fear. But let us never fear to negotiate" - John F. Kennedy

Sådan forhandler du dig til succes

Kursus eksempel

Måske har du spurgt dig selv, hvorfor nogle mennesker altid opnår det, de kommer efter, når de går ind til en forhandling. Svaret er, at det handler om at have de rigtige værktøjer i rygsækken.

Disse praktiske værktøjer kan alle lære igennem et kursusforløb hos Jan Lindegaard. På disse kurser, får deltagerne alle de konkrete værktøjer, der skal til for at kunne forhandle sig til succes hjemme i virksomheden.

Som erfaren underviser lægger Jan Lindegaard stor vægt på at give sine deltagere praktiske og brugbare redskaber, der kan anvendes med det samme. I stedet for tør teori anvendes interaktive øvelser, der involverer alle kursisterne. Undervejs vil Jan Lindegaard også komme med mange konkrete eksempler ude fra virkeligheden. Eksempler der både er sjove og nemme at forstå. Og brugbare for alle deltagere, uanset hvor meget erfaring de tidligere har med at forhandle.

Tak for nogle fantastiske timer idag, MEGET inspirende og bestemt noget jeg vil anbefale til andre, som mangler indspark eller inspiration til at optimere deres indkøb og logistik.” Micki Esmann Helner, Pelican Rouge

10 års erfaring med forhandlingsteknik

På kurserne møder deltagerne en uhyre erfaren underviser. Jan Lindegaard har tidligere været Indkøbsdirektør igennem 10 år hos ISS Global A/S og har mange års erfaring med at forhandle sig til succes. Han kender virksomhederne og ved hvilke grundlæggende menneskelige egenskaber, der skal til for at få succes i en forhandlingssituation.

Få et kursus eksempel med alle detaljerne

Ønsker du at høre mere om, hvordan du lærer den helt rette forhandlingsteknik, så tag kontakt til Jan Lindegaard og få et kursus eksempel, der detaljeret fortæller om hans kurser.

Med de rette forhandlingsteknikker, kan du få de rette værktøjer, der hurtigt giver positive resultater på virksomhedens bundlinje.Kontakt

Kontakt os gerne, hvis der er ubesvarede spørgsmål, eller I ønsker en uforpligtende samtale. Venligst benyt formularen nedenfor, eller ring på telefon +45 29 47 82 52
Kontakt form
Alle rettigheder forbeholdes