Følg JLC på LinkedIn
daen

RING

+45 29 47 82 52
"Let us never negotiate out of fear. But let us never fear to negotiate" - John F. Kennedy

Værktøjer og træning - lær teknikken til at få et salg hjem.

Salgstræning

Lær teknikken at få salget hjem hos den professionelle indkøber.

Lever du af at sælge, ved du formentlig godt, at det kræver en god psyke både at få dit tilbud rigtigt positioneret, og at få den rette kontrakt forhandlet hjem. Men er det virkelig nok bare at have hård hud på brystet? Du har sikkert spekuleret over, hvorfor et salg ikke altid lykkedes, eller hvordan din kollega bærer sig ad med at nå et resultat, der er bedre end det, du selv kan opnå.

Svaret på dette spørgsmål sidder på den anden side af bordet. Nemlig hos indkøberen.

Du har måske lært om AIDA modellen eller om Sales Funnel værktøjet. Men de forklarer ikke, hvad der i virkeligheden sker når den professionelle indkøber tager en beslutning. Nogle elementer er betydeligt mere komplicerede, mens andre er forbavsende enkle at forstå og udbytte konstruktivt.

Forstå de menneskelige mekanismer

Med kurset i salgstræning får du værktøjerne til at håndtere salget på den måde, som i den virkelige verden virker bedst. Når du har gennemført et salgskursus, har du en dybere indsigt i, hvilke faktorer der i virkeligheden er i spil. Dels hos indkøberen, og dels i resten af organisationen. Ligesom du ved, hvordan du bedst undgår at blive fanget i den rene priskrig.

Svaret handler ganske enkelt om, at forstå de menneskelige mekanismer, der styrer og afgør ethvert salg. Derfor tilbyder Jan Lindegaard kurser i salgstræning, hvor målet er, at du kommer til at stå så stærkt som muligt i en salgs- og forhandlingssituation. At du lykkedes med at få lukket salget.

Jan Lindegaard har mange års erfaring fra det pulserende erhvervsliv og deler gerne ud af sin viden om, hvordan du sælger og forhandler dig til succes. Her er tør og kedelig teori skiftet ud med værktøjer der giver resultater, samt mange eksempler fra den virkelige verden.

Læs dig til salgstræning der virker

Har du ikke mulighed for at deltage i et salgskursus af Jan Lindegaard, kan du i stedet hente inspiration i hans bog Forhandlingsteknik på 60 minutter. Her præsenteres de mekanismer, der får modparten til at overgive sig og måske ligefrem underskrive den standardkontrakt, du har medbragt til jeres møde.

Jan Lindegaard har stor erfaring med at undervise i salgstræning. Igennem næsten 10 år fungerede han som Koncern Indkøbsdirektør hos ISS Global A/S. Dette har givet ham solid erfaring i forhandling med sælgere, ikke kun fra Danmark, men fra hele verden.

Bogen Forhandlingsteknik på 60 minutter eller et af Jan Lindegaards salgskurser er et godt afsæt for dig, der ønsker salgstræning, som giver gode resultater på virksomhedens bundlinje.

Ønsker du mere information om, hvordan du kan blive inspireret med salgstræning så kontakt Jan Lindegaard på telefon 29478252 og få flere oplysninger.Kontakt

Kontakt os gerne, hvis der er ubesvarede spørgsmål, eller I ønsker en uforpligtende samtale. Venligst benyt formularen nedenfor, eller ring på telefon +45 29 47 82 52
Kontakt form
Alle rettigheder forbeholdes